Street food vállalkozásba kezd? Rendeljen büfékocsigyártást!

A street food ételek divatja még mindig él; hazánkban is szívesen fogyasztanak minőségi alapanyagokból készült egyszerű, de ízletes ételeket. Aki úgy dönt, hogy kipróbálja magát a gasztro-színtér ezen szegletén, annak biztosan nem kell attól tartania, hogy nem talál érdeklődőt az árujára.

 

A street food ételeket autentikus módon büfékocsiból szokás kínálni, hiszen a büfékocsik a street food vállalkozások guruló cégérei. Egy színes, látványos és egyedi grafikával díszített büfékocsi felhívja magára a figyelmet. Amennyiben egyedi belső kialakítású kocsit keres, forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen büfékocsigyártást tőlünk!

A büfékocsigyártást minden ügyfelünknek ajánljuk, akinek megbízható és sokoldalú kocsira van szüksége a saját vállalkozása megalapozásához, hiszen a megrendelő elképzelései alapján történik, így nincs két egyforma büfékocsi. Arra törekszünk, hogy az igényeket precízen megvalósítsuk és a megrendeléseket rövid határidővel teljesítsük.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot büfékocsigyártásra!

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8.00 - 16:30 h-ig
Szombat: Előre egyeztetett időpontban
Vasárnap és Ünnep napokon: Zárva

A kocsik megtekintéséhez MINDIG előzetes időpont egyeztetés szükséges!!!

Kérjük, hogy telefonon a fenti időpontokban érdeklődjenek, mivel számunk csak nyitvatartási időben él!!!

Kapcsolat

Imbiss Factory

Ügyvezető Igazgató: Nagy Tamás

Mobil: +36-30-694-3507

E-mail: imbissfactory@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

Oldaltérkép

Galéria

© 2022 Imbiss Factory. All Rights Reserved.
A weboldal tartalmi és képi megjelenítései a Grande Avanti Kft. tulajdona, így annak bármi nemű másolása, duplikálása büntetőjogi felelősségre vonással jár.

Keresés